Acun Ilıcalı Survivor finalinde sevgilisine teşekkür etti!

Acun Ilıcalı Survivor finalinde sevgilisine teşekkür etti. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı dün akşam gerçekleşen Survivor 2020 finalinde sevgilisinide unutmadı.

Acun Ilıcalı dün akşam gerçekleşen Survivor 2020 finalinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da unutmadı. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri gerçekleşen Survivor 2020 son buldu. Finalini İstanbul Galaport'ta yapan Acun Ilıcalı'yı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya yalnız bırakmadı.

Acun Ilıcalı Survivor finalinde sevgilisine teşekkür etti!

Acun Ilıcalı’nun büyük kızı Banu Ilıcalı ile yan yana oturan Ayça Çağla Altunkaya final heyecanını yaşadı. Survivor’da emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Acun Ilıcalı, kızı Banu ile sevgilisi Ayça Çağla’yı da unutmadı. Ilıcalı, canlı yayında Ayça Çağla Altunkaya’ya teşekkür etti. Altunkaya ise Acun’u gülümseyerek selamladı.

Acun Ilıcalı Survivor finalinde sevgilisine teşekkür etti!

 

Acun Ilıcalı Survivor finalinde sevgilisine teşekkür etti! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı survivor 2020 Ayça Çağla Altunkaya final
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.