Acun Ilıcalı 'Survivor 2023' için Arda Kural ile görüşüyor iddiası

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın 2023 kadrosu netleşmeye başladı. Kanalın sahibi ve Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı'nın, Arda Kural'a Survivor 2023 için teklif götürdüğü öne sürüldü. Eğer Arda Kural, Acun Ilıcalı'nın teklifine 'evet' derse Survivor'un yeni sezonunda 'Fenomenler' takımında mücadele edecek.

Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri, Emret Komutanım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve yıllar önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzunca bir dönem ekranlarda yer almayan oyuncu Arda Kural ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ardu Kural'ın Survivor yarışmasının 2023 kadrosunda yer alacağı konuşuluyor.


Yakışıklılığıyla dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'ya benzetilen ve 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural yaşadığı sağlık sorunlarını ve kötü günleri geride bırakmış, 2020 yılında yayınlanan Tutunamayanlar dizisiyle ekranlara geri dönmüş ve son olarak 'Yıldızlara Bak' adlı sinema filminde rol almıştı.

ACUN ILICALI İLE GÖRÜŞÜYOR

Bir dönem psikolojik rahatsızlıklarla savaştığı için ekranlara veda eden Arda Kural'ın dönüşü muhteşem oldu. 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatan ve yaklaşık 1 yıl tedavi gören 41 yaşındaki oyuncunun Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

arda kural survivor 2023

FENOMENLER TAKIMINDA YER ALACAK

Değişimi ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Kural'ın Acun Ilıcalı ile görüştüğü ve Survivor teklifi aldığı konuşuluyor. İddialar doğru çıkarsa Arda Kural, Survivor 2023 sezonunda 'Fenomenler' takımında yer alacak.

 

Acun Ilıcalı 'Survivor 2023' için Arda Kural ile görüşüyor iddiası ile ilgili etiketler Arda Kural Acun Ilıcalı Survivor All Star Survivor 2023 Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.