Acun Ilıcalı Survivor 2022'ye All Star Giriş! Gelenek bozulmadı!

Aylardır beklenen heyecan başladı. 2022 Survivor All Star tv8 ekranlarında başladı. Acun Ilıcalı'nın her sene klasikleşen oyun alanına gelişi bu yıl eski model arabalarla oldu. Sezonun ilk oyununda ise bu arabalarla oynandı. İşte Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibinin oyun alanına girişi...

2022 Survivor All Star başladı. Ünlüler ve Gönüllüler kadrolarının karşı karşıya geldiği ilk oyun ise araba park etme oyunu oldu. Her sene Acun Ilıcalı'nın oyun alanına nasıl geldiği merak konusu oluyordu. Acun Medya ekibiyle oyun alanına eski model arabalarla gelen Acun Ilıcalı sezonun ilk oyununda da bu arabaları park ettirdi.

SURVİVOR ALL STAR'IN İLK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Ünlüler ve Gönüllüler kadrolarını karşı karşıya getiren sezonun ilk oyunu araba park etme oyunu oldu. Heyecan ve rekabetin ilk saniyelerinde parkurda mücadele eden iki ekipten kazanan taraf Gönüllüler oldu.

Acun Ilıcalı Survivor 2022'ye All Star Giriş! Gelenek bozulmadı! ile ilgili etiketler Survivor survivor all star Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.