Acun Ilıcalı sordu, Hülya Avşar, Zehra'ya danışıp "Murat Boz" dedi!

Sevilen şarkıcı Murat Boz, O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğinin nasıl başladığını, oyunculuğa bakışını, sevgilisi Aslı Enver’le ilişkisini ve yeni projelerini anlattı.

İşte 'un samimi açıklamaları:

"ÖNCE ANNEME SONRA BABAMA DUA EDİYORUM"

"14 yaşına kadar sahne çıkmaya korkardım. İlk söylediğim şarkı Kayahan'dan "Yemin Ettim" oldu. Şarkıcılıktan çocukluğumdan bu yana hep korktum. Şarkıcı olduğum için önce anneme; sonra babama dua ediyorum. Beni Murat Boz yapan onlardır."

"HÜLYA AVŞAR SAYESİNDE O SES TÜRKİYE'DE JÜRİ ÜYESİ OLDUM"

O Ses Türkiye kadrosuna katılmasında Hülya Avşar'ın önemli bir rolü olduğunu belirten Murat Boz “Beni tanımalarına neden olan şey Acun, O Ses ve Hülya Avşar'dır. Yarışma sayesinde insanlar sadece şarkılarım değil karakterimi tanıdı" dedi. Bunun üzerine Hülya Avşar, konuya açıklık getirdi. Avşar, Acun 'O Ses Türkiye'de kim olsun?' diye bana sorunca Zehra'ya danıştım. Zehra ve arkadaşları senin hayranın olduğu için ismini söyledim" dedi.

Du522DgVKk6rdMlSnKwUYg

"TARKAN İLE ANILMAKTAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Murat Boz bir dönem vokalistliğini yaptığını ve müzik dünyasında tanınmasına neden olan Tarkan’la ilgili de konuştu. Boz “Tarkan ekmeğini yediğim bir insan, benim için değeri yüksek. Ben vokalistliği meslek olarak düşünüyordum. Azerbaycan konserinde Tarkan beni sahneye çıkardı. "Asla" şarkısını söyletmişti. O şarkıyı söylememle birlikte o sahne, alkışlar, çok etkiledi ve ben de yolumu değiştirdim" dedi.

Hülya Avşar’ın aşkı konuşalım sözleri üzerine Murat Boz "Sabaha kadar konuşurum, ama program yetmez” dedi.

24 Kasım'da Kardeşim Benim 2 filminin vizyona gireceğini belirten Murat Boz oyunculuk hakkında ise “Başka karaktere girdiğim zaman kendimi çok özgür hissediyorum. 11 yıldır sektörün içindeyim hiç bu kadar özgür biri hissetmemiştim” dedi.

Kendi hakkında merak edilenleri cevaplayan Murat Boz “Sabahları huysuz kalkarım, enerjim hiç olmaz. Kendimi o enerjiden çıkartmak için kahvaltı yaparım. Bu kötü enerjim 3 saat sürer. Sabah kahvaltıdan sonra spor yaparım. Sporla birlikte enerjim hemen değişir" diye konuştu.

Vurdumduymaz kişilere imrendiğini belirten şarkıcı "Ben umursamamayı başaramıyorum. Yaşadığım sorunları hemen içime alıp problem yapıyorum. Yatağa girerim, 1 saat uyuyamam" dedi.

Boz sözlerine şöyle devam etti: "Seyirciyle aramda mesafe olmasından hoşlanmam. Önümde bariyer olmasını istemem. Göz temasımın olmasını isterim, beni hayranlarımla kurduğum göz teması besliyor."

Acun Ilıcalı sordu, Hülya Avşar, Zehra'ya danışıp "Murat Boz" dedi! ile ilgili etiketler Murat Boz Hülya Avşar O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Zehra Çilingiroğlu kardeşim benim 2
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.