Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kaç yaşında? İşte Ayça Çağla detayları

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya canlı yayına katıldı. Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı, instagram hesabından canlı yayın açtı. Sevgilisi Ayça Çağla Altunkayaa da canlı yayına katıldı. Acun'un hayranları yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında araştırmalara başladı. Peki Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı ne dedi? Detaylar haberimizde..

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı canlı yayında yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı adeta tanıttı. Survivor için Dominik çekimleri yapan Acun Ilıcalı, instagram hesabından açtığı canlı yayına sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da katıldı. Survivor 2020 hız kesmeden devam ederken Acun Ilıcalı da boş durmuyor. Peki Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ilk kez görüntülendi. İşte detaylar...

ACUN ILICALI'NIN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Acun Ilıcalı yaptığı canlı yayın ile Survivor'a dair soruları, merak edilenleri anlattı. Bu sırada Ilıcalı'nın yayınına katılan isimler de dikkatlerden kaçmadı. İlk olarak eski eşi Şeyma Subaşı'nın yayına katıldığı görülmüş, Subaşı Melisa'nın adını kalp emojileriyle yazmıştı. Acun Ilıcalı’nın yüz ifadesinin değişmediği de dikkat çekmişti.

ACUN ILICALI'NIN SEVGİLİSİ DE DAHİL OLDU

Subaşı'nın bu mesajından sonra Acun Ilıcalı’nın canlı yayınına sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da katıldığı ortaya çıktı. Yayına dahil olan Altunkaya'nın, yıldız ve kalp emojileriyle Ilıcalı'ya destek olduğu görüldü. Acun Ilıcalı'nın ise gülümseyen yüzü dikkatlerden kaçmadı.

ACUN ILICALI AYÇA ÇAĞLA İLİŞKİSİ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm uçuşların iptal edilmesi üzerine Survivor için gittiği Dominik'te kalarak Türkiye'ye dönemeyen Acun Ilıcalı'nın, sosyal medya hesabındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da olduğu son paylaşımı dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'nın keyfi yerinde! Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile fotoğrafını ilk kez paylaştı

ACUN'UN KEYFİ YERİNDE

Ilıcalı, sık sık ünlü arkadaşlarını ağırladığı sürat teknesinde tur atarken çekilmiş olduğu bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı.

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kaç yaşında?  İşte Ayça Çağla detayları - Resim : 2

Acun Ilıcalı, bir süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile olan fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşmış oldu.

Paylaşım kısa sürede yoğun ilgi görürken, takipçileri de "Yaşıyorsun bu hayatı" yorumlarında bulundu.

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kaç yaşında?  İşte Ayça Çağla detayları - Resim : 3

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Survivor'un yaratıcısı ve medya patronu Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya oldu.

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kimdir? Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla kaç yaşında? İşte Ayça Çağla detayları ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Dominik ayça çağla altunkaya kimdir ayça çağla ayça çağla kimdir survivor 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.