Acun Ilıcalı paranın nereye gideceğini Survivor'da açıkladı!

Dün akşam Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın şampiyonları belli oldu. Acun Ilıcalı, finalde Merve Büyüksaraç ile olan mahkemeyi kazandığını hatırlatarak, 25 bin TL tutarındaki tazminatı hayır kurumlarına bağışlayacağını belirtti.

Manken ve model Merve Büyüksaraç 2012 senesinde katıldığı Survivor yarışmasıyla alakalı çeşitli iddialarda bulunmuştu. Büyüksaraç hatta o dönem, yarışmada yemek verildiğini belirtmişti. Bu iddiaların ardından medya patronu Acun Ilıcalı, manken hakkında tazminat davası açarak iddiaları yalanlamıştı. Dava ocak ayında sonuçlandı. Dün akşam yayınlanan Survivor finalinde Acun Ilıcalı davayı kazandığını hatırlatarak kazandığı 25 bin lirayı bağışlayacağını söyledi.

Acun Ilıcalı paranın nereye gideceğini Survivor'da açıkladı!

MAHKEME ACUN'U HAKLI BULMUŞTU

Manken Merve Büyüksaraç 2012 Survivor’ı sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti. İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.

 

Acun Ilıcalı paranın nereye gideceğini Survivor'da açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.