Acun Ilıcalı 'Kürtçe'yi yasakladığı' iddialarına ateş püskürdü: Tek kelimeyle şerefsizliktir

Kral FM canlı yayınında 'Mehmet'in Gezegeni'nin konuğu olan Acun Ilıcalı, sosyal medyada gündeme gelen ‘programlarında Kürtçe’ye izin vermediğine’ yönelik söylentilere ateş püskürdü. Ilıcalı, "Böyle bir iddiada bulunmak tek kelimeyle şerefsizlik başka bir şey değil" diyerek tepkisini dile getirdi.

Survivor 2020 ile başarılı bir grafik yakalayan ve yaptığı canlı yayınla üç milyon kişi tarafından izlenerek kırılması oldukça güç bir rekora imza atan Acun Ilıcalı, hakkında çıkan 'Acun Ilıcalı programlarında Kürtçe'yi yasakladı mı? Kürtçe şarkı yasağı' iddialarına yanıt verdi.

Ilıcalı şöyle konuştu;

"Bu söylem ancak şuradan çıkabilir. Fitne çıkarmak isteyen birileri ancak böyle bir söylem çıkarabilir. Çünkü hani bununla ilgili elinizde ne var deseniz bununla ilgili kimsenin bir şey söyleyebileceğini düşünmüyorum. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Hayatım boyunca hiç kimseyi din, dil, ırkla ilgili ne dışladım ne de onla ilgili kanaat sahibi oldum. Zaten bu konuda çok komik bir şey bu, öyle bir tepkim olsa zaten yarışmalarımda böyle bir ayırım yapmaz mıyım? Bir kere mantık inanılmaz derecede saçma bir mantık. Ama sonunda bir yere bağlayacağım bunu.

"TEK KELİMEYLE ŞEREFSİZLİKTİR BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL"

Onun dışında son yarışmamız da canlı yayındayız bir yarışmacımız diyor ki 'Ben anneme Kürtçe bir şarkı söylemek istiyorum' diyor. Ben de 'tabi' diyorum. Bu iddia halen varsa o zaman ne düşüneceğiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyen hainler, art niyetliler provokasyonluğunu her zaman yapacaklar, yapmaya da devam edecekler. Bizim ne seyircimiz ne dostlarımız bizi tanıyanlar böyle bir oyuna zaten gelmez. Ama böyle durumlarda böyle soru geldiği zaman da şunun altını çizmek gerekiyor. Böyle bir iddiada bulunmak tek kelimeyle şerefsizlik başka bir şey değil."

Acun Ilıcalı 'Kürtçe'yi yasakladığı' iddialarına ateş püskürdü: Tek kelimeyle şerefsizliktir ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.