Acun Ilıcalı, kızıyla ilk kez canlı yayına çıktı!

Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan kızı Banu Ilıcalı'yı TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına çıkardı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Seda Akgül ve Hakan Ural'ın sunduğu Gel Konuşalım adlı programa çıkan Acun Ilıcalı'ya programın sonlarına doğru kızı Banu Ilıcalı da eşlik etti.

İLK KEZ CANLI YAYINA ÇIKTI

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ilk kez canlı yayına çıktı. TV8'in reklam bölümünde çalışan Banu Ilıcalı, samimiyeti ile izleyenlerin gönlünü kazandı.

Geçen yıl Acun Ilıcalı ilk kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile dillere destan bir düğünle evlendirmişti.

640xauto_1_1

Banu Ilıcalı'nın düğününde görüntülenen annesi Seda Başbuğ, güzelliği ile dikkat çekmişti.

640xauto_2

Ilıcalı'nın yeni eşi Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın ilk eşi ve Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ ile selfiesini Instagram’da paylaşmıştı.

1718155_5_1474956906fyfrX

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri ise sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı. Acun Ilıcalı ilk eşinin Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti.
Kamuoyundan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. İlk kez görüntülenen Seda Başbuğ gençliği ve güzelliği ile dikkat çekti.

Acun Ilıcalı, kızıyla ilk kez canlı yayına çıktı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hakan Ural Seda Akgül canlı yayın Şeyma Subaşı gel konuşalım banu ılıcalı TV 8 seda başbuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.