Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa 9 yaşına bastı

2017 yılında evlenip 2018 yılında boşanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa Ilıcalı 9'uncu yaşına bastı. Kızlarına olan düşkünlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı, Melisa'nın yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa Ilıcalı 9 yaşına girdi. Ilıcalı, kızlarının doğum günlerini kutlamayı ihmal etmiyor. Sosyal medyada kızı Melisa'nın doğum gününü duygusal mesajla kutladı.


''HEP BABANIN KÜÇÜK PRENSESİ OL''

4 kız babası olan Acun Ilıcalı, Melisa'nın doğum gününü 13,5 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.


Kızlarıyla birlikte çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Ilıcalı bu paylaşımının altına ''Canım kızım öyle tatlısın ki… Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol :)'' notunu düştü.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa 9 yaşına bastı 

ACUN ILICALI'NIN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI


Medya patronu Acun Ilıcalı ilk evliliğini 19 yaşındayken, 1988 yılında Seda Başbuğ ile yaptı. Çift 1993’te boşanma kararı aldı. Çiftin bu evliliklerinden Banu Ilıcalı adında bir kızları dünyaya geldi.

Acun Ilıcalı ilk evliliği noktaladıktan 10 yıl sonra ise 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile nikah masasına oturdu. 2016 yılında Zeynep Yılmaz ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı’nın bu evliliğinden Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı adını verdikleri iki kız çocuğu oldu.

Acun Ilıcalı 2017 yılında Şeyma Subaşı ile Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturdu. Görkemli bir şekilde evlenen çift Melisa Ilıcalı adında bir kız çocukları oldu. 2018 yılında boşanmaya karar veren Acun Ilıcalı şimdilerde ise Çağla Antunkaya ile aşk yaşıyor. Şeyma Subaşı ise Mısırlı sevgilisi Meedo ile bir dargın bir barışık ilişki yaşamaya devam ediyor.

 

 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa 9 yaşına bastı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Melisa Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.