Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında Melisa krizi mi çıktı?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından gözyaşları içinde yaptığı paylaşımı kafaları karıştırdı. Dün kızı Melisa ile bir karesini sosyal medyadan paylaşan Acun Ilıcalı'nın ardından Şeyma Subaşı da bir takipçisinden gelen "Melisa ile ayrılmamak üzere birleşirsiniz..." şeklindeki mesajı yayınladı. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'yı Şeyma Subaşı'na göstermediği iddia edildi.

2017 yılında evlenen ancak mutlulukları sadece 1 yıl süren eski eşler Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar kafaları karıştırdı.

Acun Ilıcalı, zamanının çoğunu annesi ile geçiren kızı Melisa Ilıcalı ile olan bir karesini Instagram hesabından paylaştı. Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımının ardından Şeyma Subaşı ise Melisa ile olan karesini "Geçen sene Bali... Kızımı her zaman çok özlüyorum" notuyla paylaştı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında Melisa krizi mi çıktı?

KIZINA OLAN ÖZLEMİNİ SOSYAL MEDYADAN DİLE GETİRDİ

Kızıyla olan video ve fotoğraflarını arka arkaya paylaşmaya devam eden sosyal medya fenomeni Subaşı, ağlarken de çektiği bir karesini yayınlayarak altına "O benim her şeyim... Ve ben her gün böyleyim. Bence bunu paylaşmamalıydım ama çoktan yaptım bile" notunu düştü.

Subaşı ardından bir takipçisinin yazdığı "Çok üzgünüm senin adına. Melisa bu dönemlerini, bu yaşlarını tekrar yaşamayacak ve sen annesi olarak yanında değilsin. Canım benim, sen ruhu güzel kadınsın... Umarım ayrılmamak üzere birleşirsiniz" şeklindeki mesajı da hesabından takipçileriyle paylaştı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında Melisa krizi mi çıktı? - Resim : 3


"Bütün destekleriniz ve dualarınız için amin diyorum" ifadelerini kullanan Subaşı, bu paylaşımlarıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Eski eşler arasında Melisa krizi çıktığı, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'na kızı Melisa'yı göstermediği iddia edildi. Boşandıktan sonra kızının velayeti babada olan Şeyma Subaşı bu paylaşımlarıyla gündem oldu.

 

 

 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında Melisa krizi mi çıktı? ile ilgili etiketler Melisa Ilıcalı Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.