Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe muhabiri arasında "yalan haber" polemiği

Sözcü gazetesinde daha önce "Acun Ilıcalı takıma karışıyor, Ali Koç takımla fazla samimi olmasından rahatsız" şeklinde bir haber yapan Sercan Hamzaoğlu, ünlü medya patronuyla aylar sonra Twitter'da birbirine girdi. İkili arasında yalan haber polemiği yaşandı.

Sözcü gazetesi Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu ile medya patronu Acun Ilıcalı arasında "yalan haber" polemiği... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde  "Edin Dzeko diye bir golcü var, 'Fenerbahçe aldı' dendi, adamın biri çıktı. O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibatta olduğunu daha iyi anlarsınız" sözleriyle Hamzaoğlu'nu işaret etmişti.

Koç'un bu sözlerine Twitter'dan cevap veren Hamzaoğlu, "Öncelikle Başkan Ali Koç’un 3 yıllık yeni dönemi tüm spor camiasına hayırlı olsun. Aşağıdaki konu hakkında açıklamamı kongre sonrasına bırakmak istedim" diyerek bir cevap paylaştı.

 

Daha önce de "Acun Ilıcalı takıma karışıyor" şeklinde bir haber yapan Sercan'ın tweet'ine Acun Ilıcalı'dan cevap gelince ortalık karıştı.

"Haber yapıyorum şemsiyesi altında sahte beklenti yaratırsan, fitne sokarsan bunları yaşaman normal. Geçenlerde başkanla aramda geçen hayali bir konuşma uydurmuştun, yalan haber yaptığına bizzat şahidim" diyen Acun Ilıcalı'ya cevap veren Sercan Hamzaoğlu, şunları yazdı:

ACUN, SEN BENİM MUHATTABIM DEĞİLSİN

"Haberimin ne kadar doğru olduğu 1 Haziran'da ortaya çıktı. Benim haberim yalan olsaydı sen değil, kulüp yalanlardı. Hasan Kartal'ın Ankara'daki restaurantındaki konuşmaları biraz düşünürsen sen de hatırlarsın.

Ortağın Serkan Bey, gazeteci arkadaşım vasıtasıyla bu sürecin tatlıya bağlanmasını ve uzatılmamasını rica etti. Ben de kabul ettim.

Ben "kavga ettiniz"diye haber yapmadım. Diyaloğu yazdım. Haber Belözoğlu üzerineydi, doğru da çıktı. "Kavga" kısmını sen uydurdun…

Acun, sen benim muhattabım değilsin? Tek ricam var, gece 12’de Samandıraya gidip takımın dikkatini dağıtma. İstersen devamını da açıklayabilirim. Başkan da senin yüzünden herkese fırça atmak zorunda kalmasın.

Beni sindirebileceğini düşünme başkalarıyla karıştırma."

Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe muhabiri arasında "yalan haber" polemiği ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ali Koç Fenerbahçe Sercan Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.