Acun Ilıcalı gerçeği açıkladı: Eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga mı etti?

2017–2018 yılları arasında evli olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın birlikte çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düşmüş, eski eşlerin tartıştığı iddia edilmişti. Konu ile ilgili açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile tartışmadığını dile getiren Acun Ilıcalı, ''Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık'' dedi.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikteliklerine kaldıkları yerden devam kararı alan Şeyma Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile tartıştığı iddia edilmişti. Eski eşlerin birlikte çekilen kareleri sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.


Şeyma Subaşı'nın nafaka nedeniyle herkesin gözü önünde eski eşiyle tartıştığı ve Acun Ilıcalı'ya sesini yükselttiği, yaşanan bu olayın ardından Acun Ilıcalı'nın mekanı terkettiği öne sürülmüştü. İkilin nafaka nedeniyle kavga ettiği öne sürülen fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştu.

Acun Ilıcalı gerçeği açıkladı: Eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga mı etti?


''ŞEYMA İLE HİÇBİR PROBLEMİM YOK''

Konu ile ilgili açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Ünlü televizyoncu eski eşiyle tartışma yaşadığı hakkındaki sorulara şöyle yanıt verdi:

"Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemim yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim"

 

 

Acun Ilıcalı gerçeği açıkladı: Eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga mı etti? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.