Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin transferini açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesini verdi. Canlı yayında "kralı geliyor" dedi, gözler Real Madrid forması giyen yıldızda...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesini verdi.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin transferini açıkladı

CANLI YAYINDA AÇIKLADI
Canlı yayında konuşan Ilıcalı, "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor" ifadesini kullandı.

'KRAL' CANER ERKİN Mİ?
Fenerbahçe'de sol bek transferi için ilk adaylardan biri olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan eski oyuncusu Caner Erkin bulunuyor.

ASAMOAH İDDİALARI
İtalyan basını ise Inter'de forma şansı bulmakta zorlanan Kwadwo Asamoah'ın Fenerbahçe yolunda olduğunu iddia ediyor.

RICARDO RODRIGUEZ SON ANDA YATMIŞTI
Geçen sezon transferi son anda yatan Milanlı Ricardo Rodriguez de adaylardan biri...

MELJNAK SESLERİ YÜKSELİYOR
Sol bek için son aday ise Çaykur Rizespor'un Hırvat oyuncusu Dario Meljnak...

ANCAK GÖZLER REAL MADRID'DE
Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından büyük bir sürpriz yaşandı.

MARCELO TT OLDU
Fenerbahçe taraftarları 31 binin üzerinde etkileşim gerçekleştirerek, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Marcelo'yu "trend topic" yaptı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Bir kısım Fenerbahçe taraftarı Marcelo transferinin hayal olduğunu, bir kısmı ise Fenerbahçe'ye gelebileceğini belirtti.

MARCELO KALMAYA YAKIN
Brezilyalı yıldız Marcelo da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Real Madrid'de kalmak istediğini belirterek, "Kulübün beni göndereceğini zannetmiyorum" ifadesini kullandı.

MESUT ÖZİL'İ DE AÇIKLAMIŞTI
Büyük bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen Acun Ilıcalı, daha önce de Mesut Özil'le ilgili olarak taraftarları heyecanlandıran şu sözleri söylemişti:

"Mesut Özil'i Fenerbahçe'ye getir' şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim.

Bu konuda elimden bir şey gelirse yapacağım. Bu konuda bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız.

Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor. Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur.

Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım."

KULÜP SATIN ALACAĞINI DUYURMUŞTU
Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün de CNN Türk Instagram hesabında Damla Uğurtürk'ün sorularını yanıtlamış ve Avrupa'dan bir futbol kulübünü satın alabileceğini söylemişti.

Ilıcalı'nın başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldığı iddia edilmiş ancak bu konuda iki taraftan da açıklama gelmemişti.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin transferini açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Real Madrid Acun Ilıcalı Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.