Acun Ilıcalı duyurdu! Ünlü isim Survivor’a veda etti...

Survivor’da zorlu ada şartları arka arkaya ayrılık yaşanmasına neden oluyor. Survivor yeni bölümde son dakika gelişmesi olarak bir yarışmacının daha ayrıldığı belirtildi. Survivor’dan kim ayrıldı? Hangi ünlü yarışmacı ada yaşamına veda etti?

Acun Ilıcalı, bu akşam yayınlanan Survivor yeni bölümünde sürpriz gelişmeyi duyurdu.  Daha önce Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmadaki şartlara dayanamayarak ayrıldığını duyurmuştu. Bu akşamki yeni bölümde ise sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Yarışmaya ünlüler takımında katılan bir ünlü sanatçı Yusuf Güney daha adadan ayrıldı.

YUSUF GÜNEY SURVIVOR’DAN NEDEN AYRILDI?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ada şartlarının zor olacağını baştan belirttiğini ve bu nedenle yarışmacıların zorlanabileceğini söyledi. Yusuf Güney’in da benzer bir durum yaşadığını belirten Acun Ilıcalı, bu nedenle Yusuf Güney’in ayrılacağını ve yarın vedalaşacağını söyledi.

Acun Ilıcalı duyurdu! Ünlü isim Survivor’a veda etti... ile ilgili etiketler Survivor Yusuf Güney Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.