Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına ne kadar bağış yaptı?

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına ne kadar bağış yaptı? Acun Ilıcalı eğitime destek kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı uzaktan eğitim döneminde bilgisayarı olmayan birçok öğrenciyi bilgisayar sahibi yapmak için kolları sıvadı. Peki Acun Ilıcalı kendi düzenlediği dizüstü bilgisayar kampanyasına bağış yaptı mı? Ne kadar yaptı? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına ne kadar bağış yaptı? Merakla beklenen Acun Ilıcalı laptop desteği programı yardımları TV8 ekranlarında destek topluyor. Acun Ilıcalı bedava dizüstü laptop nasıl alınır? sorusu en çok araştırılan konu. Peki kendi düzenlediği kampanyaya ne kadar bağış yaptı? İşte detaylar...

ACUN ILICALI KENDİ DÜZENLEDİĞİ KAMPANYAYA BAĞIŞ YAPTI MI?

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı, bu akşam eğitime destek kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı uzaktan eğitim döneminde bilgisayarı olmayan birçok öğrenciyi bilgisayar sahibi yapmak için TV8 ekranlarında kampanya başlattı. Vatandaşlar Acun Ilıcalı ne kadar bağış yaptı merak ediyor.

Dizüstü Bilgisayar Desteği başvuru nasıl yapılır? Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası! TV8 canlı izle!


DİZÜSTÜ LAPTOP BİLGİSAYAR KAMPANYASINA BAĞIŞ YAPTI MI?

Konuyla ilgili Acun Ilıcalı'dan bir açıklama gelmedi. Ancak bu kampanyaya destek olan Ilıcalı'nın yüklü miktarda bağış yaptığı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına ne kadar bağış yaptı? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.