Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar desteği başvurusu! Haydi Şimdi SMS ücreti ne kadar kaç TL?

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar desteği başvurusu! Haydi Şimdi SMS 2868 ve Kızılay SMS 168 numaraları ile sizde bilgisayar kampanyasına 10 TL’lik destek verebilirsiniz. Haydi şimdi kampanyası SMS ücreti ne kadar kaç tl? Tüm detaylar burada...

Acun Ilıcalı tarafından başlatılan Haydi Şimdi bedava bilgisayar desteği SMS numaraları belli oldu. Sizde göndereceğiniz bir SMS ile uzaktan erişimde bir öğrencinin bedava bilgisayar sahibi olmasına katkıda bulunabilirsiniz.

BEDAVA BİLGİSAYAR SMS ÜCRETİ NE KADAR?

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN EĞİTİM YAZIP 2868'E 10 TL KARŞILIĞINDA TÜM GSM OPERATÖRLERİNDEN YOLLAYABİLİRSİNİZ

TÜRK KIZILAYI MOBİL ÇAĞRI MERKEZİ 168'İ DE ARAYARAK BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü televizyoncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaparak tüm halkı bir kampanyaya çekmek istedi. Uzaktan eğitim gören ve dizüstü bilgisayar sahibi olamayan çocuklar için yapacağı kampanya kapsamında pek çok çocuğun eğitim şartlarını kolaylaştırmak istediğini belirtti.

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar desteği başvurusu! Haydi Şimdi SMS ücreti ne kadar kaç TL? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı bilgisayar Bedava bilgisayar Haydi Şimdi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.