Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Katre Yırtıcı'nın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katılan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas'ın düğününde de sevgilisiyle birlikte boy gösterdi. Yakın zamanda iki düğüne de sevgisilisiyle birlikte katılan Acun Ilıcalı'ya hayranları 'Senin düğün ne zaman?' sorusunu yöneltti.

Fenerbahçe'de forma giyen 28 yaşındaki Yunan futbolcu Dimitris Pelkas sevgilisi Kiveli Marda ile Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. İkilinin düğününe katılan isimler arasında Acun Ilıca da vardı.

 DÜĞÜNDE SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE BOY GÖSTERDİ

53 yaşındaki dört kız babası, televizyoncu, sunucu ve Hull City AFC futbol takımının sahibi Acun Ilıcalı, Okan Turan'ın ardından Dimitris Pelkas'ın düğününe de kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı.

Geçtiğimiz hafta Katre Yırtıcı & Okan Turan çiftinin düğününe de sevgilisiyle birlikte katılan Acun Ilıcalı'ya 'sizin düğün ne zaman?', 'sizi artık düğünlerde görüyoruz', 'düğünde keramet vardır' gibi yorumlar yapıldı.

İşte Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya'nın düğünden kareleri...

Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı

Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı - Resim : 2

Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı - Resim : 3

(Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile geçtiğimiz hafta gerçekleşen Okan Turan & Katre Yırtıcı çiftinin düğününde)

 

 

Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı ile ilgili etiketler Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.