Acun Ilıcalı dede oldu! Banu Ilıcalı kimdir?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sonunda dede oldu. Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, 4 Temmuz gününde ilk bebeğini kucağına alarak anne oldu.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı dede oldu. Ilıcalı'nın Seda Başbuğ'dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, 4 Temmuz gününde ilk bebeğini resmen kucağına aldı.

Yaklaşık 3 yıl öncesinde Efe Ceyhun ile nikah masasına oturan ve özel hayatını gizli tutan Banu Ilıcalı sonunda annelik heyecanını yaşadı. Bir kız bebek dünyaya getiren Ilıcalı çocuğuna Begüm adını verdi.

Acun Ilıcalı ise bu mutlu günde güzel haberi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ve hayranları ile paylaşmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı notunda, "Hamilelik sürecini de basından uzak tutan Ilıcalı, önceki gün babası ve kız kardeşleriyle yemek yedi. Doğumuna saatler kala ailesiyle zaman geçiren Ilıcalı'nın büyüyen göbeği ise Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın paylaşımıyla ortaya çıktı. Banu Ilıcalı ile fotoğrafını paylaşan Yılmaz, "Bebeksin daha benim için melek yüzlüm" mesajını gönderdi.

BANU ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 yılında dünyaya geldi. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile evliliğinden olan Ilıcalı, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Efe Ceyhun ile hayatını birleştirdi.

Banu Ilıcalı kimdir

 

Acun Ilıcalı dede oldu! Banu Ilıcalı kimdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı banu ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.