Acun Ilıcalı çok sinirlenecek! Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden şaşırtan Melisa Ilıcalı hamlesi

Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Meedo'nun katıldıkları partide gizlice çekilen görüntüleri gündem olmuş, Subaşı'na sevgilisinin uyuşturucu içirdiği iddia edilmişti. İlişkilerine tam gaz devam eden çiftten Meedo şaşırtan bir hamlede bulundu. Mısırlı iş insanı, sevgilisinin ve sevgilisinin kızı Melisa'nın adını koluna kazıttı. Acun Ilıcalı'nın, eski eşinin sevgilisinin bu hamlesi karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın, sevgilisi Meedo ile birlikte katıldığı bir partide çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Meedo'nun Subaşı'na uyuşturucu madde içirdiği öne sürülmüştü. Partideki görüntüleri ifşa olan Subaşı'nın avukatı Emek Emre, konu ile ilgili açıklama yapmış ve Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda yaptırdığı testin sonuçlarını yayınlamıştı.

ŞEYMA VE MELİSA'NIN ADINI VÜCUDUNA ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Kızı Melisa Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan ve Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyor... Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz haftalarda barıştığı sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa Ilıcalı'nın adını dövme yaptırdı. Mısırlı milyarder, Şeyma'ya olan aşkını göstermek için omzuna 'Melisa' ve 'Şeyma' isimlerini kazıtarak bir de sonsuzluk işareti çizdirdi.

Acun Ilıcalı çok sinirlenecek! Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden şaşırtan Melisa Ilıcalı hamlesi


ACUN ILICALI, MEEDO'NUN BU HAMLESİNE NE DİYECEK?

Melisa Ilıcalı ile sık sık bir araya gelen ve neredeyse her tatillerinde yanından ayırmadığı Mohammed Alsaloussi'nin bu jesti görenleri şaşırttı. Şeyma Subaşı'nın henüz ilişkileri resmiyete bile dönmeden böyle bir şey yapmasına izin vermesi ise eleştiri topladı.

Mısırlı iş insanının bu hamlesine Acun Ilıcalı'dan nasıl bir tepki geleceği ise merak konusu oldu. Düğün arifesinde ayrılan ve sayısız kez yeniden barışan çiftin nikah masasına oturup oturmayacağı ise henüz bilinmiyor.

 

 

 

Acun Ilıcalı çok sinirlenecek! Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden şaşırtan Melisa Ilıcalı hamlesi ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Dövme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.