Acun Ilıcalı bedava bilgisayar başvuru formu! Ücretsiz bilgisayar nasıl alınır?

Acun Ilıcalı bedava bilgisayar başvuru formu! Acun Ilıcalı Haydi Şimdi dizüstü bilgisayar kampanyası vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Acun Ilıcalı ücretsiz tablet bilgisayar ne zaman dağıtılacak, nasıl alınır? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı tarafından ‘Haydi Şimdi’ sloganı altında başlatılan bilgisayar kampanyasına öğrenciler büyük bir ilgi gösteriyor. Uzaktan eğitim konusunda öğrencilere büyük bir destek veren Acun Ilıcalı bilgisayarsız ev kalmaması için ‘Haydi Şimdi’ kampanyasını başlattı.

ACUN ILICALI ÜCRETSİZ TABLET BİLGİSAYAR NASIL ALINIR?

"Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım" diyerek açıklama yapan Acun Ilıcalı, henüz katılım şartlarını açıklamadı. Acun Ilıcalı ücretsiz bilgisayar tablet başvurusunun ne zaman başlayacağı da merak ediliyor.

Acun Ilıcalı'nın başlattığı "Haydi Şimdi" kampanyası ile bedava laptop ve tablet kampanyaları ile imkanı olmayan öğrencilerin tablet sahibi olmaları amaçlanmaktadır. Bedava tablet ve laptop dağıtımı, Başvurusu şartları, kimler alabilir ve nasıl alınır? Öte yandan Acun Ilıcalı duyurduğu Laptop kampanyasında dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı yapacak. Acun Ilıcalı topladığı tüm parayı MEB'e aktaracak ve MEB başvuran tüm öğrencilere Laptopu ulaştırmak için uğraşacak.

 

 

Acun Ilıcalı bedava bilgisayar başvuru formu! Ücretsiz bilgisayar nasıl alınır? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Bilgisayar kampanyası Haydi Şimdi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.