Acun Ilıcalı, Beyaz'la Göz Göze'de fena köşeye sıkıştı! / VİDEO

Yakın dönemde Şeyma Subaşı ile evlenerek düğün etkinlikleriyle çok konuşulan Acun Ilıcalı, Beyaz'ın dilinden kurtulamadı.

"BENİ NEDEN DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMADIN?"

Beyaz Show canlı yayınında kozunu kullanan Beyaz, Acun Ilıcalı'ya "Beni düğününe neden çağırmadın?" diye sordu. Bu soru karşısında şaşkınlık yaşayan ve ne diyeceğini bileyen Ilıcalı, "Organizasyon işiyle ben ilgilenmedim" diyerek topu başkalarına atmak istedi.

beyazit-ozturk-programina-konuk-ettigi-acun-10181280_3121_o

SEYİRCİNİN DESTEĞİNİ DE ARKASINA ALDI

Aldığı cevaptan tatmin olmayan Beyaz, seyircinin desteğini de arkasına alarak Acun Ilıcalı'yı bir hayli zorladı.

Beyaz Show'un en eğlenceli bölümlerinden biri olan "Beyaz’la Göz Göze"de Acun Ilıcalı ile Beyaz fena kapıştı. Söz düellosu gibi geçen "Beyaz’la Göz Göze"de, Beyaz ve Acun kelimelerini bir silah gibi kullandılar. Beyaz, Acun'a programları ile ilgili yüklenirken; Acun Ilıcalı ise, Beyaz'ın sosyal medya paylaşımı ile yüklendi. İkili arasında gergin dakikalar yaşandı. Düelloda bir Beyaz, bir Acun galip geldi. Beyaz'ın alttan almaları, Acun'un geri vitesleri ise, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Acun Ilıcalı, Beyaz'la Göz Göze'de fena köşeye sıkıştı! / VİDEO ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Beyaz Show beyazla göz göze tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.