Acun Ilıcalı bedava dizüstü laptop bilgisayar nasıl alınır?

Acun Ilıcalı bedava dizüstü laptop bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi kampanyasında ihtiyacı olan öğrencilere bedava bilgisayar verilecek. Peki, Haydi Şimdi kampanyasına başvuru nasıl yapılacak? Tüm detaylar haberimizde…

Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası Türkiye’deki öğrenciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. 20 Eylül Pazar akşamında saat 23.15'te TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası heyecanla bekleniyor.

Acun Ilıcalı tarafından 'Haydi Şimdi' sloganı altında başlatılan bilgisayar kampanyasına öğrenciler büyük ilgi gösterecek. Uzaktan eğitim konusunda öğrencilere büyük bir destek veren Acun Ilıcalı, bilgisayarsız ev kalmaması için 'Haydi Şimdi' kampanyasını destekleyecek.

HAYDİ ŞİMDİ BİLGİSAYAR KAMPANYASI NE ZAMAN?

Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası, 20 Eylül Pazar akşamında saat 23.15'ten itibaren TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEDAVA LAPTOP DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR NASIL ALINIR?

"Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım" diyerek açıklama yapan Acun Ilıcalı, henüz katılım şartlarını açıklamadı.

 

Acun Ilıcalı bedava dizüstü laptop bilgisayar nasıl alınır? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Haydi Şimdi Bilgisayar kampanyası Bedava bilgisayar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.