Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı Oda dizisinden kötü haber! Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, yeni yılla birlikte ekranlara ara verdi. Dizinin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada ''Kırmızı Oda'nın yeni bölümleri öncesi kısa bir ara veriyoruz'' açıklaması yapıldı. tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ise dizinin akıbetiyle ilgili ortaya atılan iddialara son noktayı koydu.

Yapımını OGM Pictures'ın yaptığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek hayat hikayelerini anlatan eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisinden sevenlerini üzen bir açıklama geldi.

Tüm bölümlerde yer alan tek başrol oyuncusu Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya olan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümlerine bir süre ara verildi. Kırmızı Oda'nın resmi Instagram hesabından konu ile ilgili şu açıklamaya yer verildi:

''Kırmızı Oda'nın yeni bölümleri öncesi kısa bir ara veriyoruz. Yeni bölümlerle, çok yakında görüşmek üzere.''

Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı Oda dizisinden kötü haber! Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

3 HAFTA ARA VERDİLER

Dizi hakkındaki ortaya atılan çeşitli iddialara son noktayı koyan Acun Ilıcalı ise yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda’nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan ve final yapacağı iddia edilen dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini de dile getirdi. Acun Ilıcalı Kırmızı Oda dizisinin yeni yılda da devam edeceğini duyurdu.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü, 21 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak.

Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı Oda dizisinden kötü haber! Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı Oda dizisinden kötü haber! Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Kırmızı oda binnur kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.