Acun ile Serenay anlaştı! Fenomen diziyi Serenay Sarıkaya kurtaracak!

Acun Ilıcalı, Exxen'de gösterime girecek fenomen dizi için Serenay Sarıkaya ile anlaştı. Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen'de yayınlanacağı kesinleşince birbiri ardına teklifler geldi. Son olarak Deniz Işın'ın dizinin yeni Leyla'sı olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Acun Ilıcalı, kısa bir süre önce kurduğu dijital platform Exxen için çalmadık kapı bırakmıyor. Şu sıralar ise uzun bir süre sonra ekrana dönecek olan fenomen dizi Leyla ile Mecnun adlı dizi için kolları sıvayan ünlü televizyoncu, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın kapısını çaldı.

Survivor konseyinden duyurusunu yaptığı Leyla ile Mecnun dizisi için yeni Leyla arayışına giren Acun Ilıcalı'ya ilk öneri Deniz Işın olmuştu. Dizinin yeni Leyla'sı olmayı kabul eden Işın'dan sonra şimdi de Serenay Sarıkaya şoku yaşandı.

Serenay Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli, boy ve kilosu kaç?  Kazandığı ödüller nelerdir? Rol aldığı filmler - Haberler

Leyla ile Mecnun dizisini yeni Leyla'sı Masumiyet dizisi ile yıldızı parlayan Deniz Işın olmuştu. Ancak yeni Leyla'da sözleşme krizi çıktı. Deniz Işın'ın başka bir dijital platformla sözleşmesi olması kriz çıkardı. O tarafta kriz sürerken sürpriz bir haber de geldi.

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti!

Leyla ile Mecnun dizisinin ilk bölümüne konuk olması için Seranay Sarıkaya'ya teklif götüren Ilıcalı, beklediği haberi aldı. Geçtiğimiz sezon da O Ses Türkiye için konuk olan Sarıkaya, Acun Ilıcalı'nın Leyla İle Mecnun isteiğini geri çevirmedi.

Exxen için oldukça büyük bir bütçe ayıran ünlü tv'ci için bakalım sıradaki bomba ne olacak.

Acun ile Serenay anlaştı! Fenomen diziyi Serenay Sarıkaya kurtaracak! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Serenay Sarıkaya Exxen leyla ile mecnun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.