Acun eski eşiyle evlendikleri yerde tekrar buluştu!

Acun Ilıcalı ve 2016 yılında boşandığı eşi Zeynep Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde Miami'ye birlikte gittiği iddia edilmişti. İkili, bu kez Yelda Demirören'in düğününde bir araya geldi. Bu buluşmada dikkat çeken ayrıntısı ise düğün yerinin, 2003 yılında evlenen çiftin de düğününün yapıldığı mekan olmasıydı.

Kısa bir süre önce Miami'ye birlikte gittikleri iddia edilen ve barıştıkları yönde haberler çıkan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz, bir düğüne katıldı. Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz yıllar sonra evlendikleri yerde bir araya geldi.

DÜĞÜN ESKİ EŞLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu'nun düğününde eski eşler buluştu.

Acun eski eşiyle evlendikleri yerde tekrar buluştu!

2003 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Kızları Yasemin Ilıcalı ile ayrı ayrı fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz 2003 yılında Çırağan Sarayı'nda evlenmişlerdi.

Acun eski eşiyle evlendikleri yerde tekrar buluştu! - Resim : 2

 

Acun eski eşiyle evlendikleri yerde tekrar buluştu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.