Acun Erkan Petekkaya’yı Kırmızı Oda Dizisinden Kovdu Mu? Sadi’nin Sinirini Zıplattılar!

Sadi rolü ile Kırmızı Odanın sevilen karakterini canlandıran Erkan Petekkaya diziye veda etti. Ünlü oyuncu, TV8 de müzik ödül töreninde ödülün Kerimcan Durmaz’a verilmesine tepki göstermişti.

Sadi rolü ile Kırmızı Odanın sevilen karakterini canlandıran Erkan Petekkaya diziye veda etti. Ünlü oyuncu, TV8 de müzik ödül töreninde ödülün Kerimcan Durmaz’a verilmesine tepki göstermişti.

Sonrasında ise İnstagram hesabından Acun Ilıcalıya ağır ifadelerde bulunmuştu. Tatsız gelişmelerin ardından Kırmızı Oda’ya veda eden sanatçı sezon finali ile de diziden ayrılmış oldu.

Acun Erkan Petekkaya’yı Kırmızı Oda Dizisinden Kovdu Mu? Sadi’nin Sinirini Zıplattılar!

Oyuncu, son zamanlarda Acun Ilıcalı için Kerimcan Durmaz'a verdiği ödül yüzünden sarf ettiği sözleri ile gündeme gelmişti. Bununla birlikte hesaplarında Acun Ilıcalı’nın kanalında olmaktan utandığını belirtmişti.

Müzik Ödülünün Ardından Tepki

 

Erkan Petekkaya Acun Ilıcanın kendi kanalında bir müzik ödülü gecesinde Kerimcan Durmaz’a verdiği ödülü eleştirerek ağır ithamlarda bulunmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Petekkaya, Ilıcalı için Yuh tabirini kullanmış ve kanalında olmaktan utandığını ifade etmişti. Ardından paylaşımını silip haklı olsa da kusura bakmayın demişti.

TV100’e çıkarak açıklama yapan Erkan Petekkaya bir yayıncı kurumun böyle bir ödül nasıl verebileceğini ve söylediklerinin arkasında olduğunu savundu. İleri gittiği için Acundan özür değil insanlardan özür diliyorum diye açıklamada bulundu.

Hesabından Kırmızı Odaya Veda Ettiğini Duyurdu

 

Sadi karakteri ile milyonları ekranlara bağlayan Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisine sezon finalinde veda etti  İnstagram hesabından diziden ayrıldığını duyuran Erkan Petekkaya yeni bölüm fragmanında olmadı. Dizideki set ekibi ile fotoğraflar çektiren oyuncu herkese teşekkür ederken Sadi karakteri birlikte siz olmazsanız bu rolü oynayamazdım diyerek tüm ekibe teşekkür etti.

Acun Erkan Petekkaya’yı Kırmızı Oda Dizisinden Kovdu Mu? Sadi’nin Sinirini Zıplattılar! - Resim : 2

Ayrıca fotoğrafta olan ya da olmayan arkadaşlar için de teşekkür etti. Sadi karakteri ile Kırmızı Oda’da oldukça sevilen Erkan Petekkaya için olmak istenilen adam ifadelerini kullanıldı. Petekkaya, Kırmızı Oda’nın sezon finali yapması ile diziden ayrılmıştı.

Acun Erkan Petekkaya’yı Kırmızı Oda Dizisinden Kovdu Mu? Sadi’nin Sinirini Zıplattılar! ile ilgili etiketler Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.