Acun eleme gecesine kızlarını çıkardı, Melisa kırdı geçirdi! / VİDEO

Acun Ilıcalı kızlarıyla birlikte bu defa Survivor setinde çekilmiş bir videoyu paylaştı.

Kızlarıyla birlikte şimdiye kadar pek de fazla ortalarda görünmeyen Acun Ilıcalı, bu kuralını bozmuş gibi görünüyor. Zeynep Ilıcalı’dan olan kızları Leyla ve Yasemin’in yanında Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden doğan kızı Melisa’nın göründüğü videoda küçük kızlar Survivor’daki bir eleme gecesini canlandırdı.

Aynı zamanda kızlarının kuzenlerini de kamera karşısına geçiren Acun çektiği videolarla takipçilerine keyifli dakikalar yaşattı. Adadan elenecek kişinin adını yazmak üzere ayağa kalkan kızlardan Melisa, sempatik tavırlarıyla sadece babası Acun Ilıcalı’yı güldürmekle kalmadı aynı zamanda videoyu izleyenlerden de çok sayıda yorum aldı. Acun Ilıcalı daha önce sosyal medya hesabından kızlarıyla birlikte çekilmiş bir video paylaşmış ve bu bir ilk olmuştu. Acun’un sunuculuğunu yaptığı ve yapımcılığını üstlendiği Survivor’da kızlarına yer vermesi ve birden fazla video paylaşması yeni bir ilk olarak dikkat çekti.

asaSasASAsdasA

Acun eleme gecesine kızlarını çıkardı, Melisa kırdı geçirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı melisa kısları konsey
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.