"Acun bunu çok kıskanacak"

Şeyma Şubaşı, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı. Subaşı'nın hayranları, "Acun bunu çok kıskanacak" yorumunda bulundu.

2.8 milyon takipçi sayısıyla Instagram'da en çok takipçisi olan ünlülerden olan Şeyma Şubaşı'dan Acun Ilıcalı'yı kıskandıracak cesur paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.

TAKİPÇİLERİNİ HEYECANLANDIRDI

Uzun zamandır dekolteli paylaşımlar yapmaktan sakınan Şeyma Şubaşı, paylaştığı bikinili fotoğrafıyla bu kuralını rafa kaldırdı. Subaşı, fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı.

"Acun bunu çok kıskanacak"

ACUN ILICALI'YI KISKANDIRACAK FOTOĞRAF

Geçtimiz yıllarda yaptığı açıklamayla Acun Ilıcalı'nın dekolte kuralını istemeden olsa afişe eden Şubaşı, "Şortlarımda sıkıntı yok, üst dekolteden hoşlanmaz" ifadelerini kullnamıştı. Takipçileri Subaşı'nın bu sözünü hatırlatarak Acun Ilıcalı'nın kıskanacağını söyledi.

"Acun bunu çok kıskanacak" - Resim : 2

"Acun bunu çok kıskanacak" ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı bikinili poz cesur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.