Açtırdığı su kuyusunda yaşamını yitirdi

Antalya’da bahçede kepçeyle açtığı su kuyusuna kontrol amaçlı inen bir kişi, yaşanan toprak kayması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alanya’nın Bıçakçı Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde meydana geldi. Kendisine ait bahçede Ahmet Teker (38), kepçe operatörü İsmail T. ile birlikte su kuyusu için kazı çalışmasına başladı.

Kazılan kuyuya elindeki kürekle kontrol amaçlı inen Teker, toprak kayması sonucu bulunduğu yerde sıkıştı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri gelirken, vatandaşların yardımıyla çıkarılan Teker’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Alanya Belediyesi'nde işçi olarak çalıştığı öğrenilen Teker’in cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla sonrası kepçe operatörü jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Açtırdığı su kuyusunda yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Antalya ölüm toprak kayması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.