Açlıktan gitarının tellerini kesen Hakan Altun tekne sefasında!

Geçtiğimiz ay içerisinde sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler programından hemen önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun, taburcu edilmesinden sonra Bodrum’da görüntülendi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' çekimleri öncesi aniden rahatsızlanarak aniden hastaneye kaldırılan Hakan Altun oldukça korkutmuştu. Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Şarkılar Bizi Söyler programında sunuculuk yapan Altun, kendini büyük bir hızla toparlamayı başardı.

Hastaneden taburcu edilmesinden sonra bir süre kadar İstanbul’da dinlenen ve sonrasında da Bodrum’a geçen 48 yaşındaki sanatçı Altun, tatil yaptığı anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Açlıktan gitarının tellerini kesen Hakan Altun tekne sefasında!

Tekneden paylaştığı fotoğraflarına ilginç yorumlar atan Altun, "Bodrum'da olduğum doğrudur! Sabahları erken kalktığım doğrudur! 14 kilo aldığım doğrudur! Yanımdaki güzel refakatçi Diva'nın benim değil, dostum Ediz'in olduğu doğrudur!”

"En iyi tekne arkadaşının teknesidir' sözü doğrudur! Her gün denize girdiğim doğrudur! Eylül ayına kadar konser veremeyeceğim doğrudur! Dünyalarımın olduğu milyonların içinde yüzdüğüm yalandır! 'Hayatımda sadece doğruları söyleyip, başkalarının haklarını da koruyacağıma' dair babama verdiğim sözü yerine getirdiğim doğrudur!” ifadelerine yer verdi.

Açlıktan gitarının tellerini kesen Hakan Altun tekne sefasında! - Resim : 2

Açlıktan gitarının tellerini kesen Hakan Altun tekne sefasında! ile ilgili etiketler Hakan Altun Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.