Acısını saklayan Harold'dan kötü haber

Sosyal medyada birçok caps'e konu olan 'Acısını saklayan Harold'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Hastalık süreci ağır geçen Harold'ın şu anda evde tedavi gördüğü öğrenildi.

İnternet dünyasında "Acısını saklayan Harold" olarak tanınan ve çeşitli meme'lere konu olan Andras Arato'nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Arato, Kovid-19'u ağır bir şekilde geçirdiğini ve zatürre belirtileri gösterdiğini aktardı.

AŞI OLMUŞTU ANCAK ANTİKOR GELİŞTİREMEDEN VİRÜSE YAKALANDI

Arato, aşı olduğunu ama antikor geliştiremeden Kovid-19'a yakalandığını söyledi. 76 yaşındaki adamın hastanede oksijen tedavisi de gördüğü öğrenildi. Hastaneden taburcu olduğunu ifade eden Arato, uzun Kovid-19 geçirdiğini söyledi.

Bir Fransız marketler zincirinin reklamında "Sağlık çalışanlarına teşekkür eden adam" olarak görseli yayınlanan, ama buradaki yüz ifadesi "sanki acısını içinde saklarmış gibi duran" Andras Arato, milyonlarca internet kullanıcısı tarafından farklı hikayelerde "ironik ve eğlenceli" capslere konu oldu.

Acısını saklayan Harold'dan kötü haber ile ilgili etiketler Sosyal Medya Korona Koronavirüs aşı antikor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.