Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'altın' esprisi damga vurdu! "Bunu alınca köşe oluruz dedim"

Bilecik'te Söğüt Altın Madeni açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esprisi damga vurdu. Kendisine hediye verilen külçelerle ilgili "Bunu alınca köşe oluruz dedim. Meğerse 1 tondan 11 gram çıkıyormuş. Biraz ağlatacaklar bizi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri salondakileri güldürdü.

Bilecik'te keşfedilen 109 ton altının ekonomiye kazandırılması için geri sayım başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Bilecik'teydi ve Söğüt Altın Madeni'nin açılışını yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Erdoğan, hem altındaki hedefi açıkladı, hem de bugüne kadar yapılan yatırımlardan bahsetti.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ AÇILIŞTAKİLERİ GÜLDÜRDÜ

Açılışta renkli anlar da yaşandı. Maden yatağından çıkarılan, "Akbaştepe" ve "Korudanlık" adı verilen külçelerin hediye edildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, espriyi patlattı.

"BUNU ALINCA KÖŞE OLURUZ DEDİM, MEĞERSE..."

Külçelerden birini eline alan Erdoğan, "Bunu alınca köşe oluruz dedim. Meğerse 1 tondan 11 gram çıkıyormuş. Biraz ağlatacaklar bizi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın sözleri açılışa katılanları güldürdü.

Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'altın' esprisi damga vurdu! "Bunu alınca köşe oluruz dedim" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.