Acılı eş Ece Erken'e büyük şok! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verdiler

Ünlü sunucu Ece Erken, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu Ocak ayında hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin izin alınmadan kiraya verildiğini duyurdu. Duruma isyan eden acılı eş Ece Erken, '' bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum'' ifadelerini kullandı.

25 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından zor günler geçiren Ece Erken, geçtiğimiz günlerde eşinin 12 adet lüks marka saatini 15 milyon liraya sattığı iddiasıyla gündeme gelmişti. İddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanlayan ve hakkında çıkan haberler karşısında adeta ateş püsküren Ece Erken yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü sunucu, eşinin evinin kiraya verildiğini açıkladı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından sık sık mirasla ilgili iddialar ortaya atılırken Ece Erken yine bir paylaşımıyla eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini söyledi.

Acılı eş Ece Erken'e büyük şok! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verdiler


''KİM EŞİME AİT OLAN EVİ İZİNSİZ KİRAYA VERDİYSE...''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası zor zamanlar geçiren Ece Erken konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Her gün yeni bir şey öğreniyorum. Arkasından para için yapılan çirkinliklerin daha ne kadar süreceğini merak ediyorum. Ne yaşandıysa paylaşacağım elbet, çok az kaldı. Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar... Ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız. Umarım gelmez."

Acılı eş Ece Erken'e büyük şok! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verdiler

 

 

 

Acılı eş Ece Erken'e büyük şok! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verdiler ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.