Acılı eş Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında suç duyursunda bulundu

Geçtiğimiz hafta İstanbul Bakırköy'deki Cundalı Balık Restoranı'nda, Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'in eşi ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ortağı olduğu mekanda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayla ilgili 'Al Sana Haber' programının suncusu Nihat Doğan ve Sisi lakaplı Seyhan Soylu şok eden açıklamalarda bulundu. Ece Erken ise bu açıklamaların ardından soluğu savcılıkta aldı.

Ece Erken, "Acım büyük hakkımda 'Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı' deniliyor. Bana hakaret ediyorlar" diyerek Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...

Ünlü sunucu Ece Erken, 7 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle büyük bir acı yaşadı. Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının sunucusu Nihat Doğan ve programın moderatörü Sisi lakaplı Serhan Soylu ünlü sunucu hakkında iddialarda bulunmuştu.

Acılı eş Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında suç duyursunda bulundu

NİHAT DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Nihat Doğan "Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir " diyerek tepkilere yol açmıştı. Doğan ayrıca "Adaletli olun. Metres hayatı yaşadı sonradan boşattırdı da aldı, doğrusu bu." demişti.

SEYHAN SOYLU'NUN AÇIKLAMALARI

Sisi lakaplı Seyhan Soylu ise, "Şafak daha Ece ile evlenmemişti. Benan hanımla da boşanmamışlardı henüz. Şafak'ın sahte bir evrak göstererek Ece'yi kandırma süreci vardı boşanma davası ile ilgili. Herkes hatırlar. Bana dedi ki; 'İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece'nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen' dedi. Kara bulutların dolaşacağını ve iki yakamın da bir araya gelmeyeceğini de söyledi. Kanıtlarıyla ses kayıtlarıyla bunu dinleteceğim size. Ve şafak bana dedi ki o dönem de bazı şeyleri kardeşimin üzerine yaptığım için kıyamet koptu dedi. Ateşe düştüm ben dedi" şeklinde konuşmuştu.

ECE ERKEN SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Eşinin ölümünden 7 gün sonra Ece Erken harekete geçti. Erken soluğu savcılıkta aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'ın kendisi ve öldürülen avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için ortaya asılsız iddialar atıldığını belirtti.

Acılı eş Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında suç duyursunda bulundu - Resim : 2

Ece Erken, "Acım büyük. Hakkımda 'Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı' deniliyor. Bana hakaret ediyorlar" diyerek suç duyurusunda bulundu.

 

Acılı eş Ece Erken, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında suç duyursunda bulundu ile ilgili etiketler Ece Erken Seyhan Soylu Nihat Doğan suç duyurusu Savcılık şafak mahmutyazıcıoğlu Al Sana Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.