Acılı eş Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun romantik anları... Birbirlerine sımsıkı sarıldıkları anları paylaştı

Ece Erken, 27 Ocak gecesi uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile romantik anlarına ait bir videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Henüz 7 ay önce evlenen ikilinin birbirlerine sarılıp öpücüklere boğduğu o anlar görenleri duygulandırdı.

Ece Erken, Instagram hesabından hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazcıoğlu ile ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken, eşiyle dans ettiği anlara ait bir videosunu yayınladı.


7 ay önce sürpriz bir nikahla evlendiği 42 yaşındaki iki çocuk babası, eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan sunucu Ece Erken yaşadığı acıyı Instagram hesabından sık sık takipçileriyle de paylaşıyor...

Acılı eş Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun romantik anları... Birbirlerine sımsıkı sarıldıkları anları paylaştı

Bu zorlu süreçte bol bol dua ettiğini belirten Ece Erken, dün akşam Instagram hesabından eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine sarılarak dans ettiği görüntüleri paylaştı. İki hafta önce cinayete kurban giden eşinin vefatıyla zor günler geçiren Erken paylaşımına ise herhangi bir açıklama yazmadı.

Acılı eş Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun romantik anları... Birbirlerine sımsıkı sarıldıkları anları paylaştı - Resim : 2

 

NE OLMUŞTU?

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak'ta Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce olaya karışan şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak'ta yakalandı.

Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 kişi daha yakalandı.Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aralamalarda 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş halde kedi maması poşeti içerisinde bulundu. Ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanıldığı belirlendi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin çalışmalarda bugüne kadar 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i, 7 Şubat'ta sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

13 gün sonra Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil ile Kovid-19 testi pozitif çıktığı için karantinada tutulan şüpheli Mehmet A, işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Adliyesine gönderildi. Savcılık, Seccad Yeşil'nin tutuklanmasını, Mehmet A'nın adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmasını talep etti.

 

 

Acılı eş Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun romantik anları... Birbirlerine sımsıkı sarıldıkları anları paylaştı ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram şafak mahmutazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.