Acılı eş Ece Erken cinayete kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülme anı görüntülerini izledi

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ardından acılı eş Ece Erken'in yanına koştu. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto canlı yayında Ece Erken'in tüm gün yayında olduklarını açıklayarak, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından Ece Erken'in durumuna dair canlı yayında bilgiler verdiler. Bircan Bali, Ece Erken'in eşinin öldürüldüğü anı izlediğini söyledi ve ünlü sunucunun yaşadıklarını anlattı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi sonrası Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil soluğu yakın dostları Ece Erken'in evinde aldı. Bircan Bali yakın arkadaşı Ece Erken'in yaşadıklarını canlı yayında büyük bir üzüntü içinde anlattı.

 

'YAPAYALNIZ, KİMSE YOK...'

Bali açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şerefsizce bir saldırıyı kimse hak etmez. Ece olduğu yerde görüntüleri izleyince dizlerinin üzerine çöktü. Telefonla görüntüyü yakınlaştırdı, kocasını sevdi eliyle. Ve sadece 'yapayalnız, kimse yok' dedi. Çok az, çok zor konuşuyor."

Acılı eş Ece Erken cinayete kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülme anı görüntülerini izledi

Bali açıklamalarında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce telefonuna tehdit mesajı geldiğini de söyledi. Bali konuşmasının devamında "Ece o günü anlattı. 'Arabaya bindi gidişini izledim.' dedi. Sonra yazışmışlar, saat 00:13'e kadar iletişimde kalmışlar. En son 'Şafak geliyorum' demiş. Bu kadar... Sonra sessizlik... Ece 15 dakika 7 kere aramış. Sonra sürücü Ece'yi arıyor "Ben vuruldum" diyor. Şafak'ı soruyor. 'Şafak abi de vuruldu onu başka bir hastaneye götürüyorlar ama Şafak abi çok iyi' diyor. Hatta Ece 'Sakat kalsa da ben bakarım kocama' diye düşünüp hastaneye gidiyor. Erken o anları "Tam ben girerken, hastaneden çıkanlar hastayı kaybettik' dediler. Ben ne kocamı gördüm ne sesini duydum.' dedi. En son mesajı bu. Apar topar Ece'yi çıkarmışlar hastaneden" şeklinde konuştu.

Seren Serengil ise açıklamasında "Ece o gün gitme demiş. Çocuklar gelemeyince ertelenmiş tatil planı. Şafak da Fikret abi ile görüşmeye gideceğim demiş. Ece ısrar etmiş gitme diye" yorumunda bulundu.

 

 'DEMET AKALIN, ECE ERKEN'İ ZİYARET ETTİ

 Bircan Bali, Demet Akalın ve eşinin Ece Erken'i ziyarete geldiğini söyledi. 'Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, kuran okutmuş.'

 

 

Acılı eş Ece Erken cinayete kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülme anı görüntülerini izledi ile ilgili etiketler Ece Erken Bircan Bali Seren Serengil Arto Demet Akalın cenaze Saldırı cinayet şafak mahmutyazıcıoğlu infaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.