Acılı babadan CHP önünde 'adalet' protestosu!

Oğlunun pankreas hastası olduğunu ve CHP'li Adana Belediyesi'nden yardım alamadığını söyleyen Ahmet Sönmezer isimli baba, CHP Genel Merkezi önünde pankart açtı.

Çocuğu pankreas kanseri olan ve Adanadan yürüyerek CHP Genel Merkezi önüne gelerek protesto başlatan Ahmet Sönmezer, CHP’li vekiller tarafından kendisiyle ilgilenilmediğini ve Genel Başkana ulaşamadığını iddia etti.

"ÇOK PARA İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİ AMA"

 İkinci kez Ankara’ya geldiğini söyleyen Sönmezer, “Bana in misin cin misin diye soran olmadı. Bunun üzerine Zeydan Karalar’a giderek çocuğumun hasta olduğunu ve Ankara’ya tedavi için götürmem gerektiğini söyledim. Bunun üzerine beni Ercan müdüre yönlendirdi. Ercan müdür belgelere bakarak çok para istediğimi söyledi. Ama o belgelerin üzerinde para mevcut değil” diye konuştu.

Acılı babadan CHP önünde 'adalet' protestosu!

CHP’ye yıllarını verdiğini belirten Sönmezer, provokasyon yaptığı iddiaları olduğunu belirterek, “Provokasyon yapan insanın cebinde para olur ve ayakları böyle olmaz” diyerek, basın mensuplarına yürümekten yara içinde kalan ayaklarını gösterdi.

Acılı babadan CHP önünde 'adalet' protestosu! - Resim : 2

Sönmezer, buradan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına giderek onlardan yardım isteyeceğini kaydetti. Sönmezer’in açtığı pankart dikkat çekti.

Acılı babadan CHP önünde 'adalet' protestosu! ile ilgili etiketler Ankara CHP Adana
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.