Acılı anne seslendi: Artık bu hasret bitsin!

Evlatlarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 16 gündür Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan aile sayısı 40'a yükseldi. 4 yıl önce oğlu Onur Han'ın terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığını söyleyen anne Selma Han, "Oğlum sesimi duyuyor ve beni görüyorsan gel Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim ol. Artık bu hasret bitsin" dedi.

Diyarbakır’da HDP önündeki ailelerin evlatları için başlatmış olduğu oturma eylemi, 16'ncı günde sürüyor. Evlatlarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını iddia eden ailelerin sesi, gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor.

MUŞ'TAN HDP ÖNÜNE GELDİ

2015 yılında oğlu Onur Han'ın 24 yaşındayken terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını iddia edilen anne Selma Han, HDP Diyarbakır il binası önüne gelerek oturma eylemine katıldı.

Acılı anne seslendi: Artık bu hasret bitsin!

Selma Han, "Diyarbakır'a Muş’un Varto ilçesinden geldim ve oğlumun Türkiye’ye gelmesini istiyorum. Oğlum geçtiğimiz yıl aradığında, Suriye’de olduğunu söyledi bana. Her nerede olur ise olsun gelsin teslim olsun.” dedi.

Acılı anne seslendi: Artık bu hasret bitsin! - Resim : 2

Anne Han, daha sonra HDP önünde evlatları için nöbet tutan ailelerle birlikte oturma eylemine katıldı.

Acılı anne seslendi: Artık bu hasret bitsin! ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır Muş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.