Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım!

Zonguldak'ta geçtiğimiz aralık ayında acil serviste yaşanan patlama sonucunda vücudunda yanıklar oluşan hemşire Gizem Eliftürk'ün sosyal medya paylaşımı dehşeti bir kez daha gözler önüne serdi. "Hiçbir şey göründüğü gibi değil" diyen Gizem hemşire, yaşadığı o dehşet anları "Suçum olmadığı halde diri diri herkesin gözü önünde yandım" sözleriyle anlattı.

Zonguldak'ta geçen Aralık ayında acil serviste meydana gelen patlamada dehşeti yaşayan ve vücudunda yanıklar meydana gelen hemşire Gizem Eliftürk Kocaeli'deki tedavisinin ardından Zonguldak'a döndü.

BİRÇOK OPERASYON GEÇİRDİ, FİZİK TEDAVİYE BAŞLADI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesinde bir kaç operasyon geçiren Eliftürk; eski haline dönebilmek için mücadele verdi. Yanıkların büyük çoğunluğu atlatan hemşire Gizem Eliftürk, fizik tedaviye başladı.

Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım!

"GECELERCE ACI ÇEKTİĞİMİ UNUTTUNUZ"

Tedavi sürecinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Eliftürk, suçu olmadığı halde herkesin gözü önünde diri diri yandığını söyledi. Kendisini görenlerin çabuk iyileştiği yönündeki sözlerine sitem eden Gizem Eliftürk, "Gecelerce acı çektiğimi unuttunuz" paylaşımında bulundu.

SOSYAL MEYDA PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Açıklamasında "Hiçbir şey göründüğü gibi değil" diyen Eliftürk sosyal medya hesabından, "Şimdi uzun zamandır hem bana yazıp dua edenlere hem de merak edenlere bu paylaşımı paylaşmak istedim. Yana kaydırdıkça benim o malum günden sonra yanan yüzümün iyileşme sürecini görüyorsunuz ki yüz en çabuk toparlayan kısım. Şuan bile yüzümde leke var ama bu şuanda önemli değil. Ben iyiyim hamdolsun. Hani beni yolda görüp yada paylaştığım fotoğraflarda, 'Gizem kendini çabuk toplamış' ya da 'İyi ya iyisin iyi' diyorsunuz da şunu bilmiyorsunuz.

Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım! - Resim : 2

"SUÇUM OLMADIĞI HALDE DİRİ DİRİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YANDIM"

Ben o yoğum bakımda ne kadar acı çektiğimi kaç defa ameliyat olduğumu hatırlayamadığımı; gecelerce acı çekip uyuyamadığımı; olan olayda suçum olmadığını halde diri diri herkesin gözü önünde yandığımı; eski yaşantıma dönebilmek için ne kadar çaba sarf ettiğimi; o çabaya rağmen yanan yerlerimin eski fonksiyonumu alabilmesi için çok fedakarlık ettiğimi unuttunuz. Hala da ediyorum. Fiziki tedavi görüyorum ve uzun sürede göreceğim sanırım. Ama çok şükür ki dimdik ayaktayım dualarla.

Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım! - Resim : 3

"HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Her şey geçecek inşallah sadece şunu unutmayın. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ben iyiyim daha da iyi olacağım inşallah. Beni bilen bilir her zaman her olayda güçlü olmaya çalıştım ve bu olaydan da güçlü bir şekilde çıktığıma inanıyorum çok şükür. Beni tanıyan yada tanımadan dua eden herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun." sözlerine yer verdi.

Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım! - Resim : 4

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA GELDİ

Olay sonrası gazetecilere açıklama yapan Başhekim Özcan Pişkin sebebi bilinmeyen bir nedenle yaşanan olayda iki personelin yaralandığını savcılığın konuyu soruşturduğunu açıklamıştı.

Acil servisteki patlamada dehşeti yaşayan Gizem hemşire korku dolu anları anlattı: Diri diri yandım! ile ilgili etiketler Zonguldak hemşire Sosyal Medya Yangın Acil Servis patlama gizem eliftürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.