Acil Paraya İhtiyacı Olan 5 Burç!

Paraya ihtiyacı olmayan insan neredeyse yoktur. İcat edildiği günden bu yana başımıza bela olan parayı kazanmak da günümüzde bir o kadar zordur. Astrolojik gerçeklere göre acil paraya ihtiyacı olan burçları araştırdık.

Hepimizin ortak noktası ya da ortak derdi para kazanmaktır. Günümüzde yaşanan ekonomik krizde paraya ihtiyaç da daha çok artmıştır. Karakterimizi ve yaşam tarzımızı pek çok yönden etkileyen burçların da acil paraya ihtiyaç duyanları vardır. Biz de SuperHaber olarak acil paraya ihtiyacı olan 5 burç araştırması yaptık.

ACİL PARAYA İHTİYACI OLAN 5 BURÇ!

BOĞA: Aslında tüm burçların paraya bir şekilde ihtiyacı vardır fakat Boğa burcunun müstesna bir yeri vardır. Yemeyi, gezmeyi ve bakımı en çok seven Boğalar için para olmazsa olmazdır. Her ne kadar banka hesabında yüklü bir meblağ hazır da bulunsa boğalar için acil para ihtiyacı hiçbir zaman bitmez.

BAŞAK: Bu kadar çalışkan olmasına rağmen strandardının yüksek olması Başak burcu için tam bir kabustur. Nereye gidiyor bu kazandığım paralar sorusunu en çok soran da yine Başak'tır. Para harcarken gözü görmeyen Başak burcu için nakit sıkışıklığı hep vardır.

AKREP: Tutumlu olmasına tutumludur ancak Akrep burcu özel zevklerinden dolayı iki yakasını bir araya getiremez. Pahalı zevkleri kendisine pahalıya patlar. Ne kadar kazansa da asla kendine yetmez.

YENGEÇ: Özellikle Yengeç burcu kadını için para her şey demektir. Nerede çer çöp varsa bir şekilde elindeki parayı oraya yatıran Yengeçler için alışveriş bir yaşam felsefesidir. Bu yüzden çevresinde mutlaka ivedi bir para transfer merkezi bulundurur.

OĞLAK: Seyahat konusunda kendisine asla sınır koymayan Oğlak burcu dünyanın herhangi bir yerinde beş parasız kalabilir. Dahası bunu sorun olarak da görmez. Cebinde ne kadar kaldığının hesabını asla yapmaz. Bir sonraki günün neler getireceğini hesap etmeyen Oğlaklar için aslolan bugündür.

Acil Paraya İhtiyacı Olan 5 Burç! ile ilgili etiketler burçlar paraya ihitiyacı olan burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.