Acil olmayan tüm ameliyatlara durdurma kararı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anestezi çalışanlarının karantinaya alınması üzerine tüm acil olmayan ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durduruldu. Başhekimlik tarafından yapılan açıklamada, "Anestezi servisinde bir hastada Covid-19 belirlenmesi üzerine bölüm çalışanlarının bir bölümü karantinaya alındı. Bu nedenle hastanemizdeki elektif ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur” denildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalında yatmakta olan bir hastada Covid-19 çıktı. Çıkan pozitif vakanın ardından anestezi çalışanlarının bir bölümünün karantinaya alındığı öğrenildi.

ACİL OLMAYAN AMELİYATLAR DURDURULDU

Sputnik'in haberine göre, karantinaya alınan sağlık çalışanlarının rutin çalışması etkileyecek düzeyde olması sebebiyle elektif (acil dışı) ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durduruldu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Başhekimlik tarafından çok ivedi notuyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin tüm ana bilim dallarına gönderilen yazıda, "Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda yatmakta olan Covid-19 tanılı bir hastadan kaynaklı kontaminasyon nedeniyle 'rutini etkileyecek derecede' anestezi çalışanının izolasyona alındığı belirtildi. Anestezi servisinde bir hastada Covid-19 belirlenmesi üzerine bölüm çalışanlarının bir bölümü karantinaya alındı. Bu nedenle hastanemizdeki elektif ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur” denildi.

 

Acil olmayan tüm ameliyatlara durdurma kararı ile ilgili etiketler Ege Üniversitesi Koronavirüs Karantina Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.