Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? 2021 AÖF sınav tarihleri!

2021 AÖF sınav tarihleri belli oldu. Açık öğretim öğrencileri üniversite kayıtları ne zaman başlıyor merak edildi. İşte, 2021 AÖF sınav tarihleri…

Açıköğretim üniversite kayıtları için geri sayım başladı. 2021 AÖF sınav tarihleri belli olduktan sonra Açıköğretim öğrencileri tarafından üniversite kayıtları ne zaman sorusunu soruldu. Binlerce Açıköğretim öğrencisi için 2021 AÖF sınav tarihleri detayları ile haberimizde.

2021 AÖF sınav tarihleri! AÖF vize tarihleri ne?

2021 yılında AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecektir. AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları yani final sınavları ise 29 - 30 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? 2021 AÖF sınav tarihleri!

2021 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman?

Aldığı derslerden yeterli kredi ve geçer nota ulaşamayan öğrenciler ise yaz okuluna giderek derslerini vermeye çalışacak. 2021 yılı Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacaktır.

AÖF sınavları online mı olacak?

Pandemi süreci nedeni ile güz dönemi sınavları online olan AÖF'ün, bahar dönemi de sınavları online yapıp yapmayacağı merak edilmektedir. Konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmamıştır. Koroanvirüs vaka sayıları göz önünde bulundurularak karar verildikten sonra açıklanması beklenmektedir. Konuyla ilgili Anadolu Üniversitesi'nden açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? 2021 AÖF sınav tarihleri! ile ilgili etiketler Açık öğretim sınav tarihleri ne zaman 2021 AÖF sınav tarihleri bahar dönemi yaz okulu üniversite kayıtları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.