Açıköğretim Lisesi sınavları ne zaman? Ders kitapları ne zaman dağıtılacak?

Açık Öğretim Lisesi'nde kayıt işlemlerinin sona ermesi ile beraber, öğrencilerin gündemi şimdide sınav tarihleri oldu. Biçok kişi ders kitaplarının ne zaman dağıtılacağını ve sınav tarihlerini merakla araştırıyor. Peki, Açıköğretim Lisesi sınavları ne zaman? Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Detaylar haberimizde..

Açık Öğretim Lisesi'nde 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. dönem için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri tamamlandı. Bu gelişmenin ardından gözler, AÖL 1. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağına çevrildi. Açık öğretim yöntemiyle lise eğitimi almaya devam eden öğrenciler, AÖL sınavlarının MEB tarafından hangi tarih aralığında düzenleneceği merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Açıköğretim Lisesi sınavları ne zaman? Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Detaylar haberimizde...

Açıköğretim Lisesi sınavları ne zaman? Ders kitapları ne zaman dağıtılacak?

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yayımladığı iş takvimine göre; AÖL 2019-2020 eğitim dönemi, 1. dönem sonu sınavları 07- 08 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak. 1. dönem sınava giriş yerlerinin internette erişime açılması ise 4 Aralık'ta yapılacak.

DERS KİTAPLARI NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2019-2020 öğretim yılı 1. dönem sınavları için halk eğitimi merkezlerince talep edilen ders kitapları dağıtım merkezlerine gönderilmiştir.

Muayene Kabul işlemleri; e-yaygın sistemi Kurum İşlemleri, Kitap İşlemleri, Kitap Teslimat İşlemleri modülü üzerinden irsaliyelerdeki sayılar dikkate alınarak yapılacaktır. İhtiyaç talebinde bulunulan ancak gönderilmeyen kitaplar sisteme ‘0’ olarak girilecektir. Kitap muayene kabul işlemlerinin 15.10.2019 – 25.10.2018 tarihleri mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Öğrencilere kitap teslimi, e-yaygın sistemi; Kurum işlemleri, Kitap işlemleri, Öğrenci Kitap Teslimi modülü üzerinden T.C. numarası ve doğum tarihi sorgulanarak yapılacaktır.

Açıköğretim Lisesi sınavları ne zaman? Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? ile ilgili etiketler AÖL 2019 Sınav Okul aöl sınav ders
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.