Açıköğretim AÖF psikoloji bölümü kapatıldı mı?

Açıköğretim AÖF psikoloji bölümü kapatıldı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Açıköğretim AÖF psikoloji bölümü hakkında son kararını verdi. Öğrenciler Açıköğretim AÖF psikoloji bölümünün açılıp açılmadığını merak etmeye başladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'nun raporu doğrultusunda "açıköğretim psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı" yönündeki görüşünün YÖK’e bildirildiğini duyurdu. Açıköğretim AÖF psikoloji bölümü kapatıldı mı?

Fahrettin Altun tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, ''Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu "psikoloji lisans eğitiminin büyük oranda uygulama gerektiren mahiyeti ve yükseköğretimde kalitenin korunması amacıyla örgün olarak yapılmasının daha uygun olacağı yönünde" bir rapor hazırlamış ve Cumhurbaşkanımıza sunmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun ilgili raporuna binaen "açıköğretim psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı" yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirmiştir.'' İfadeleri kullanıldı.

 

Açıköğretim AÖF psikoloji bölümü kapatıldı mı? ile ilgili etiketler AÖF Psikoloji açıköğretim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.