Açıklamasıyla herkesi şaşırttı! Şarkıcı Linet'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı

Yüzündeki değişiklikle ve tazelediği imajıyla son dönemde adından magazin gündeminde sıkça söz ettiren 46 yaşındaki şarkıcı Linet yaptığı 'askerlik' açıklamasıyla şaşırttı. “İsrail’de doğdum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım” dedi.

Ünlü şarkıcı Linet, Yeşilköy’de yeni açılan bir mekanda sahne aldı. Son dönemde fit haliyle ve kısa saçlarıyla dikkat çeken Linet, yeni imajıyla ilgili ''Değişmeyen tek şey, değişim. Her an her şekilde karşınıza çıkabilirim. Gerekirse saçlarımı bile kazıtabilirim'' şeklinde konuştu.

Şarkıcı Linet'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı

Konserde çarpıcı açıklamalarda bulunan şarkıcı asker kaçağı olduğunu belirterek, "İsrail'de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Bir Türk sanat müziği sanatçısı kızıyım. Türk bayrağını, Türk müziğini her yerde gururla taşıyorum. Ne zaman okul bitti, 'Askerlik vakti' dediler. Ben de Türkiye'ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki ne olursam olayım Türkiye'de olayım, Türkiye'de öleyim." dedi. Gecede Linet'i dinlemeye özel uçakla İsrail'den hayranlarıda geldi.

Şarkıcı Linet'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı

 

Açıklamasıyla herkesi şaşırttı! Şarkıcı Linet'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Linet İsrail askerlik Konser asker kaçağı imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.