Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? 400 TL bayram harçlığı nasıl alınır?

Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı tarafından 2017 yılında yürürlüğe konulan Açık Kapı yardımları, corona virüsünün yarattığı ekonomik durgunluk sebebiyle internetin en çok aratılan konulardan biri oldu. Açık Kapı başvuru ekranı ile vatandaşların talepleri hızlı ve kolay bir şekilde alınması hedefleniyor. Özellikle sosyal medyada yayılan ‘Açık Kapı yardımlarıyla 400 TL yardım yapılacak’ iddiası sonrası yardım almak isteyenler araştırma yapmaya başladı. Detaylar..

Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? Sorusunun cevabı son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. e-Devlet şifrenizle sayfaya giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan arama butonuna ‘Açık Kapı Yardım Başvuru' yazın. Çıkan iki sayfadan üsttekini seçim, eğer daha önce başvuru yapmadıysanız yine sağ üst köşede bulunan ‘Yeni Başvuru' sekmesine tıklayınız. Çıkan formu eksiksiz olarak doldurup, devam et tuşuna basın şeklinde ilerliyor. Bu yolu izleyen vatandaşlar sorgulama ekranında başvurusunu yapabiliyor. İşte Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? 400 TL bayram harçlığı nasıl alınır? Merak edilen detaylar haberimizde...

E-DEVLET ÜZERİNDEN AÇIK YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

e-Devlet şifrenizle sayfaya giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan arama butonuna ‘Açık Kapı Yardım Başvuru' yazın.

Çıkan iki sayfadan üsttekini seçim, eğer daha önce başvuru yapmadıysanız yine sağ üst köşede bulunan ‘Yeni Başvuru' sekmesine tıklayınız…

Çıkan formu eksiksiz olarak doldurup, devam et tuşuna basın.

E-DEVLET ÜZERİNDEN AÇIK KAPI YARDIM BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

ACİKKAPİ.GOV.TR YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

acikkapi.gov.tr sitesine girdiğinizde önünüze çıkan sayfada ikinci sırada olan ‘Başvuru Yap' butonuna tıklayın. Çıkan formu eksik olarak doldurun. Telefonunuza gelen onay kodu ile giriş yaptıktan sonra istenen bilgileri girip başvurunuz tamamlayın.

ACİKKAPİ.GOV.TR YARDIM BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

400 TL BAYRAM HARÇLIĞI İDDİALARI DOĞRU MU?

Bakanlık, sosyal medya üzerinden yayılan ‘Sigortalı veya sigortasız olmasına bakılmaksızın, yetişkinlere 400 TL çocuklara da 100 TL yardım yapılacaktır. Bir an önce başvuru yapın' haberlerini yalanladı.

Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? 400 TL bayram harçlığı nasıl alınır?

AÇIK KAPI YARDIM BAŞVURU SONUÇLARI NASIL KONTROL EDİLİR?

İhtiyaç sahipleri, Açık Kapı Yardım başvurusunu tamamladıktan sonra, ister e-devlet üzerinden başvuru sorgulama sekmesiyle, isterse acikkapi.gov.tr sitesinde bulunan ‘Başvuru sorgulama' sayfası ile başvuru sonuçlarını kontrol edebilir.

 

Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır? 400 TL bayram harçlığı nasıl alınır? ile ilgili etiketler e-Devlet İçişleri Bakanlığı bayram Açık kapı bayram harçlığı başvuru nasıl yapılır?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.