Açık cheesecake cup nasıl yapılır?

Arda'nın Mutfağı 17 Mayıs izle! Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arda'nın Mutfağı adlı televizyon programı büyük rağbet görüyor. Yapılan yemeklerin tarifleri izleyenler tarafından ilgi görüp not ediliyor. Bu hafta programın özet bölümü yayınlanmaktadır. Programın bugünkü konuğu Serhat Teoman'dır. İşte, Arda'nın Mutfağı 17 Mayıs canlı izle! Açık cheesecake cup nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Arda'nın Mutfağı 17 Mayıs izle! Ünlü sunucu Arda Türkmen'in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arda ile Omuz Omuz'a, birbirinden özel yemek tarifleriyle çoğu kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Programın özet bölümü bugün Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Programda bugün Açık cheesecake cup yapılacaktır. İşte, Arda'nın Mutfağı 17 Mayıs canlı izle! Açık cheesecake cup nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

ARDA'NIN MUTFAĞI 17 MAYIS CANLI İZLE!

Arda ile Omuz Omuza 55. Bölüm - Serhat Teoman İzle

AÇIK CHEESECAKE MALZEMELERİ!

Kırıntılar için Malzemeler
150 gr. tereyağı
1.5 su bardağı un
3 yemek kaşığı toz şeker

Muhallebisi için Malzemeler
500 gr. süt
1 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
½ su bardağı şeker
1 adet yumurta
1 adet çubuk vanilya
1 yemek kaşığı krem peynir

Orman Meyveli Sos için Malzemeler
1 su bardağı vişne suyu
1 su bardağı şeker
Çubuk tarçın
Çilek
Frenk üzümü
Yaban mersini
Frambuaz


Kreması için;
Süt, yumurta, şeker, un, ve nişastayı bir tencereye koyun. Vanilya çubuğunu boylamasına ikiye bölün ve bıçağın sırt kısmıyla çekirdeklerini sıyırıp sütlü karışıma ekleyip iyice tüm malzemeler karışana kadar çırpın. Ardından kısık ateşte sürekli karıştırarak koyu bir kıvam alana kadar pişirin. Pişen kremayı ocaktan alın krem peyniri ekleyin ve üzerini streç filmle kapatıp buz dolabında soğutun.

Kırıntılar için;
Un, tereyağı ve şekeri parçalayıcıdan kum kıvamına gelene kadar çekin. Karışım hazır olunca fırın tepsinize yağlı kağıt serip karışımı yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve kenara alın.
Bir sos tenceresinde vişne suyu ve şekeri karıştırın, çubuk tarçını ekleyin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. Sos kaynayınca çubuk tarçını çıkartın, sosu ocaktan alın ve meyveleri ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp 5-10 dakika dinlendirin.

Birleştirmek için;
Hazırladığınız kırıntıları tabağınıza yayın. Bir kaşık yardımıyla dolapta soğuttuğunuz kremayı şekil vererek kırıntıların üzerine yerleştirin. Son olarak da meyve sosundan koyup servis edin.

 

Açık cheesecake cup nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 17 Mayıs bugün hangi yemekler yapıldı KANAL D CANLI İZLE yemek tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.