Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2021? 31 Mart'ta bitiyordu!

Açık cezaevlerinde uygulanan koronavirüs tedbirleri geçtiğimiz yıl başlamıştı. Buna göre açık cezaevlerinde kalan mahkumlar evlerine gönderilmiş ve bu süre 2 aylık periyotlar halinde uzatılmıştı. Peki 31 Mart tarihinde bitecek açık cezaevi izinleri uzatıldı mı?

Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı sorusu, 31 Mart 2021 günü bitecek olan izin sürelerini takip eden mahkum ve mahkum yakınlarını yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana 2 aylık süreler halinde uzatılan izinler 31 Mart'ta son bulacak. Peki, süre uzatıldı mı?

31 MART'TA BİTİYOR

Son olarak geçtiğimiz Ocak ayında covid izni uzatıldı ve mahkumların 31 Mart 2021 tarihine kadar izinli sayılacaklarına yer verildi. Son uzatma kararının ardından 2 ay geçti ve mahkumların koronavirüs izninde geri sayımda sona gelindi.

UZATILACAK MI?

Koronavirüs vakaları son dönemlerde yeniden artışa geçti. Vakaların yeniden artışa geçmesi ile birlikte mahkumlar ile mahkum yakınları, açık cezaevindeki covid izinlerinin uzatılmasını talep ediyor.

Son günlerde bazı iddialar gündemde dolaşsa da bu konuda henüz bir resmi açıklama gelmedi. Geçtiğimiz aylarda , izinler bitmeden 1 hafta önce açıklanan cezaevi izinleri uzatma kararı bu ay hala yayımlanmadı. Mahkumlar ile mahkum yakınları, konu ile ilgili açıklamanın biran önce gelmesini istiyor.

Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2021? 31 Mart'ta bitiyordu! ile ilgili etiketler cezaevi açık cezaevi izinleri uzatıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.