Açık artırmayla Vartolu ile bir araya gelebilirsiniz!

Ünlülerle tanışma gibi etkinlikler düzenleyerek elde ettikleri gelirlerin büyük bir kısmını STK'lara bağışlayan 'Sensin O' sitesinde en çok bir araya gelinmek istenen ünlü Vartolu Sadettin rolüyle gönüllerde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil oldu.

Ünlülerle tanışma gibi etkinlikleri açık artırmayla satışa sunup gelirin yüzde 80’ini STK’lara bağışlayan ‘Sensin O’ sitesinde en çok bir araya gelinmek istenen ünlü Vartolu oldu.

KIVANÇ’LA FOTOĞRAF 1600 TL

HT Magazin'in haberine göre, yeni nesil sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen ‘Sensin O’ sitesinde ünlülerle etkinlikler açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. En yüksek teklifi verenin etkinliğe katılma hakkı elde ettiği organizasyonda geçen hafta bir aile, ‘Hadi Be Oğlum’un galasında Kıvanç Tatlıtuğ ile tanışıp fotoğraf çektirmek için 1600 TL ödedi.

1849656_2aa47901aaffb368da9f8aaf89887542

1280 TL UNICEF’E BAĞIŞLANDI

Gelirin yüzde 80’i (1280 TL) oyuncunun isteği üzerine UNICEF’e bağışlandı. Ünlü isimlerle hayranlarını buluşturan siteyi Vartolu hayranlarının mesaj yağmuruna tuttuğu ortaya çıktı. Türkiye’den ve Ortadoğu’dan gelen talepler üzerine yetkililer Vartolu’yu canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’li bir açık artırma için kolları sıvadı.

TEKLİF GÖTÜRÜLECEK!

Siteye yapılan başvurularda en çok biraraya gelinmek istenen ünlü Erkan Kolçak Köstendil oldu. Yoğun talep üzerine harekete geçen yetkililer önümüzdeki günlerde ünlü oyuncuya teklif götürecek.

Açık artırmayla Vartolu ile bir araya gelebilirsiniz! ile ilgili etiketler Çukur sensin o STK bağış vartolu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.