Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir?

10 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Acı Tatlı Ekşi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Romantik – dram türündeki film Acı Tatlı Ekşi hangi kanalda, Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Acı Tatlı Ekşi adlı romantik – dram filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Acı Tatlı Ekşi 2017 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Acı Tatlı Ekşi adlı romantik – dram filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir, Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Acı Tatlı Ekşi filminin konusu ne?

Çocukluğu birlikte geçen ve birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıklardır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurmaktadır. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla karşılaşmıştır. Duygu kendini evlenmek için hazır hissetmemektedir, gerçekleştirmek istediği hayalleri olduğunu söyler.

Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir?

İki aşık bir anlaşma yapar; eğer beş yıl sonra ikisi de bekarsa birbirleri ile evleneceklerdir. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları olduğu ortaya çıkar.

Acı Tatlı Ekşi filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu

Oyuncular: Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün

Tür: Romantik, Dram

Yapım Yılı: 22 Aralık 2017 / 1s 47dk

Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler acı tatlı ekşi filminin konusu ne oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.